به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه دکتر قاسم برجوئیفرد در دیدار با فرماندار شهرستان گناوه گفت: سرمایهگذاری برای زیرساختهای بهداشتی و پیشگیری از بیماریها منجر به کاهش هزینهها در بخش درمان میشود و با یک هزینه بجا و درست درزمینهٔ پیشگیری و بهداشت میتوان بار بیماریهای غیر واگیر را کاهش بهطور چشمگیری کاهش داد.
وی اظهار داشت: سال گذشته، این موقع کشور درگیر پیک دلتا بود اما به همت دولت و انجام واکسیناسیون همگانی توسط شبکههای بهداشت توانستیم کرونا را کنترل کنیم.
دکتر برجوئیفرد عنوان داشت: در پیک امیکرون چون از آغاز واکسیناسیون عمومی چند ماهی گذشته بود و مردم عموماً دوز دوم را تزریق کرده بودند وضعیت بحرانی در کشور به وجود نیامد و آمار مرگومیر بالا نرفت، درحالیکه برخی از کشورها هنوز درگیر موج امیکرون هستند.
وی اظهار داشت: بر اساس رصد آمار موجودی واکسن در کشور، هماکنون در استان بوشهر بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دز از ۱۲ تا ۱۵ نوع واکسن مختلف وجود دارد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر افزود: مهمترین درسی که کرونا به ما داد این بود که بحث پیشگیری مقدم بر درمان است.
وی تأکید کرد: آنچه مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر آن اصرار دارد اولویت پیشگیری در حوزه سلامت است و هر چه در حوزه بهداشت که رسالت آن پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت آحاد مردم است هزینه شود، هزینه در بخش درمان کاهش میباید.
دکتر برجوئیفرد بیان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از شهر گناوه در تعطیلات نوروز که صورت گرفت از هماینک باید به فکر عید نوروز ۱۴۰۲ ازجمله برنامه بهداشتی و ایجاد زیرساختها در دیگر حوزهها داشته باشیم و در این زمینه آماده همکاری هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر یادآور شد: در شهرستان گناوه ۱۰ مرکز جامع سلامت وجود دارد که از این مجموع چهار مرکز شهری، پنج تا روستایی و یک مرکز شهری روستایی است.
وی افزود: ۶ پایگاه سلامت، ۱۸ خانه بهداشت با دارا بودن ۲۹۱ نیروی انسانی بهداشتی، از دیگر ظرفیتهای موجود مجموعه بهداشتی شهرستان گناوه است.
زیرساختهای بهداشت و درمان شهرستان گناوه باید تقویت شود
فرماندار شهرستان گناوه در دیدار با سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشگیری یکی از اساسیترین موضوعات برای انجام هر کاری است و در حوزه بهداشت مفهوم پیشگیری با آموزش مفاهیم بهداشتی خصوصاً آموزش در سنین پایینتر، مطرح میشود.
محمدتقی صفری اظهار داشت: در این راستا باید کارشناسان مربوطه تولید محتوا و برنامه کنند و در رسانه ملی و محیطهای آموزشی مانند مهدکودکها و دبستانها آموزش بهداشت بهصورت پایهای دنبال شود.
صفری با اشاره به عملکرد هماهنگ همه ارگانها در عید نوروز 1401 عنوان داشت: بالغ بر 5 میلیون مسافر وارد گناوه شد ولی به لطف خدای متعادل و با مدیریت و تدابیر لازم نوروز 1401 بدون حادثه و عواقب ناگواری سپری شد.
فرماندار شهرستان گناوه اظهار داشت: گناوه نیازمند زیرساختهای بهداشتی و درمانی است و در این زمینه همکاری دانشگاه علوم پزشکی با مسئولین شهرستانی در رفع نواقص مؤثر خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه گناوه نباید از پزشک متخصص خالی شود، پیشنهاد داد: با همکاری دانشگاه اگر بهصورت هفتگی یا ماهانه پزشکان متخصصی که در شهرستان کمبود آنها حس میشود در کلینیک بیمارستان حضور یابند و مردم را ویزیت کنند بخشی از کمبودها رفع میشود.
صفری گفت: بیمارستان سوختگی گناوه تنها بیمارستان تخصصی در این حوزه در استان است و نیاز هست این بیمارستان به پزشک متخصص و امکانات مجهز شود.
در دیدار سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فرماندار شهرستان گناوه به مشکلات کمبود نیروی متخصص در شبکه بهداشت و درمان گناوه، مطالبات پرسنلی، مشکل داروخانه در مراکز روستایی و مشکل پایگاه مراقبت مرزی پرداخته شد و فرماندار در خصوص تأمین فضا و زیرساختهای مناسب برای ارائه خدمات بهداشتی تحت پایگاه مراقبت مرزی قول مساعد دادند.
انتهای پیام/ ک.آ 3080
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید